Este sau nu este coronavirus?

Masuri la Tribunalul Salaj in cazul coronavirusului
11 martie 2020
La un centru de izolare salajenii au conditii mizerabile
12 martie 2020

Este sau nu este coronavirus?

O persoana anonima care locuieste in Silmeu Silvaniei a reusit sa surprinda luni 9 martie 2020, in localitatea Suplacu de Barcau o echipa de la pompieri care transportau o targa acoperita pe care probabil era o persoana. Purtatorul de cuvant de la ISU Bihor nu a putut sa ne dea informatii deoarece in toate cazurile legate de coronavirus doar reprezentantii institutiei de sanatate publica poate da informatii. Am cerut un punct de vedere, insa pana in momentul de fata nu am primit informatii.
Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/ztv.ro/, e-mail:zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0744 247 263, iar la 3 filmări care vor aparea pe acest site veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantăm ca nu va vom divulga numele.

Va puteți abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV la acest link https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si veți primi cel mai repede stirile video. Puteți sa ne urmariți pe Facebook: https://www.facebook.com/ztv.ro/ si pe grup https://www.facebook.com/groups/ztvmediaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *