EXECUTAT SILIT PENTRU 1 LEU – VIDEO

Conducere fără permis și uz de fals în localitatea Bârsău Mare
29 octombrie 2021
A decedat Viorel Stanca
29 octombrie 2021

EXECUTAT SILIT PENTRU 1 LEU – VIDEO

UPDATE: PUNCT DE VEDERE DIN PARTEA BANCII: „Am aflat din canalele mass-media de cazul unei executări silite pentru un debit de un leu. Pentru corecta informare a opiniei publice, creanța de un leu către bancă nu există și nu poate fi invocată pentru a justifica cheltuieli de executare silită.  

Mai mult, banca nu inițiază proceduri de executare silită pentru sume modice, tocmai pentru a preveni astfel de situații în care cheltuielile de executare exced sumei datorate. Suntem, așadar, în fața unei erori a executorului judecătoresc care, în mod greșit a menționat numele băncii, prejudiciindu-ne imaginea. Este o vorba de o cerere de executare silita prin care urmărește să-și recupereze propriile cheltuieli de executare, la care, din câte cunoaștem, a renunțat între timp.” 

UPDATE 2: PUNCT DE VEDERE DIN PARTEA BANCII „La noi a ajuns, in cursul aceste dimineti, informatia ca executorul a renuntat la demers”

1 Comment

  1. Corcodel Cordel spune:

    ,,…normal că m-am râs,, Țaranul tot țăran. Ai cumva impresia că se dezbate proveniența etichetei ,,Silvania,,? Sau ai rămas cantonat la nivelul unui candidat USR, neîmplinit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *