Gabriel Antoniu Lavrincic a înființat o firmă în Kazahstan în 20 de minute

PRIMUL ACCIDENT CU MOTOCICLIST DIN 2023
18 martie 2023
Roli omul strazii a lesinat sambata din nou
19 martie 2023

Gabriel Antoniu Lavrincic a înființat o firmă în Kazahstan în 20 de minute

Asistență gratuită tuturor românilor interesați să facă afaceri în Kazahstan, unde înființarea unei companii durează 20 minute.
Azi am înființat o companie aici în Kazahstan. Totul a durat 20 minute !!!! Am depus documentele corespunzătoare la 2 instituții unde am întâlnit mulți oameni de afaceri străini: americani, englezi, nemți, francezi, elvețieni, austrieci, chinezi, indieni…..
Elvețianul, își dădea amical palme peste cap jubilaînd cu mirare și satisfacție, spunând că nici la ei în Elveția nu există așa ceva: să înființezi o firmă în 20 minute….
Kazahii spun despre americani, respectiv occidentali, că sunt niște șmecheri internaționali cu caracter neocolonialist, care spun multe, fac puține și au pretenția să primească mult și nemeritat din afacerile derulate pe teritoriul Kazahstanului….tocmai de asta, în general, kazahii preferă parteneriatele cu țările din Europa de Est despre care spun că, est-europenii sunt oameni cu care se poate discuta „de la egal la egal”……adică est-europenii nu îi privesc „de sus”…..
Kazahstanul este o țara bogată cu foarte multe oportunități, prin urmare statul kazah duce o politică prolifică și favorabilă pt. atragerea investitorilor din lumea întreagă.
Oferim asistență gratuită tuturor românilor interesați să facă afaceri/ să investească în Republica Kazahstan.
Mulțumiri juristului nostru kazah, dl. avocat Kanat Momynovich Alekparov.
Cu stimă,
Gabriel Antoniu Lavrincic
Director comercial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *