În județul Sălaj, astăzi, 28 aprilie 2020, se află în carantină 129 persoane, iar în autoizolare

ORDONANȚA MILITARĂ nr. 10 din 27.04.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19❗
28 aprilie 2020
Valea cu miros de mortaciune
28 aprilie 2020

În județul Sălaj, astăzi, 28 aprilie 2020, se află în carantină 129 persoane, iar în autoizolare

În județul Sălaj, astăzi, 28 aprilie 2020, se află în carantină 129 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 308 persoane. Toate informațiile cu privire la persoanele depistate pozitiv, starea de sănătate și numărul testelor efectuate sunt comunicate la nivel central, zilnic, în jurul orei 13.00, de către Grupul de Comunicare Strategică.
Pentru o corectă informare, la nivel național, în contextul COVID 19, puteți accesa și platforma Datelazi.ro.
Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României și organizația neguvernamentală Code for Romania, a lansat această platformă platformă online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, componentă a proiectului stirioficiale.ro.
Informațiile publicate pe datelazi.ro reprezintă o sursă oficială de informare pentru public și reprezentanții media și face referire la situația în desfășurare determinată de răspândirea infecției cu coronavirus (COVID-19).
Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritățile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *