In Zalau au ramas doar 2 paturi pentru persoane infectate cu coronavirus

MindHub, o altfel de școală
30 septembrie 2020
Un arbore s-a prăbușit pe drumul județean 109E
1 octombrie 2020

In Zalau au ramas doar 2 paturi pentru persoane infectate cu coronavirus

Din cauza cresterii semnificatie a infectarii cu covid-19 in judetul Salaj, numarul paturilor destinate acestor persoane s-au ocupat si au ramas doar 2 paturi in Zalau si 7 locuri in Simleu Silvaniei.
Având în vedere evoluția cazurilor de COVID-19, Instituția Prefectului Sălaj solicită cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/ dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală, măsuri care sunt necesare pentru a proteja sănătatea tuturor. Purtarea CORECTĂ a măștilor de protecție trebuie să devină prioritară!
La linia telefonică TelVerde 0800 800 165, cetățenii pot sesiza cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară.
Conform Ordinului Ministerului Sănătății nr. 1309/2020, carantina persoanelor se impune, în condiţiile pandemiei de COVID-19, pentru persoanele care au intrat în contact direct cu persoane sau cel puţin cu o persoană confirmată cu SARS-CoV-2, prin testare cu metoda RT-PCR, precum și pentru persoanele care sosesc din ţări şi/ sau zone cu risc epidemiologic ridicat, ţări şi/ sau zone stabilite de către INSP în condiţiile legii.

  • Datele înscrise în prezentul comunicat sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente.
    Biroul de Presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *