Incendiul i-a fost fatal

Descarcerare pe Bulevard
10 ianuarie 2008
Se inlocuiesc semafoarele vechi
11 ianuarie 2008

Incendiul i-a fost fatal

Pompieri Salaj ISUGarda Nr. 2 Cehu Silvaniei, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţã „Porolissum” al judeţului Sãlaj, a intervenit în data de 11.01.2008 în jurul orelor 01:00 cu o autospecialã cu apã şi spumã la proprietatea lui C. Clara, din satul Dobrin, comuna Dobrin.

    Cauza probabilã de incendiu a fost amplasarea necorespunzãtoare a unor materiale combustibile, mai precis în apropierea sistemului de încãlzire (sobã fãrã acumulare de cãldurã). Au ars astfel aparaturã electrocasnicã, mobilier, îmbrãcãminte, precum şi diverse obiecte de tâmplãrie. Din nefericire fiul proprietarei, F. Bujor de 50 de ani, a fost surprins de flãcãri în interiorul încãperii şi a fost gãsit decedat la sosirea echipei de intervenţie a pompierilor militari.

    Intervenţia pompierilor militari a dus la salvarea altor bunuri în valoare de peste 100.000 lei.

   

Garda Nr. 3 Hida, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţã „Porolissum” al judeţului Sãlaj, a intervenit în data de 11.01.2008 în jurul orei 03:00 cu o autospecialã cu apã şi spumã la locuinţa lui P. Vasile din satul Bercea, comuna Sânmihaiu Almaţului pentru a stinge incendiul izbucnit la afumãtoria acestuia.

    Cauza probabilã de incendiu a fost focul deschis şi nesupravegheat într-un spaţiu închis. Au ars astfel afumãtoria, 20 m2 din acoperişul bucãtãriei, grinzi de lemn, scânduri, un pat şi o uşã. Intervenţia echipelor specializate ale pompierilor militari a dus la salvarea de bunuri în valoare de peste 50.000 lei.

 

    

    

     Subofiţer relaţii publice

     Sg. Maj. Crişan Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *