INCREDIBIL!!! EXECUTAT SILIT PENTU 1 LEU

CONSILIUL JUDEȚEAN SĂLAJ FACE PAȘI CONCREȚI PENTRU VIITORUL HELIPORT AL SPITALULUI DE URGENȚĂ ZALĂU
28 octombrie 2021
Tractare remorcă neîmnatriculată între Surduc și Tihău
29 octombrie 2021

INCREDIBIL!!! EXECUTAT SILIT PENTU 1 LEU

Un barbat din de 66 de ani din Hida, judetul Salaj a fost executat pentru o datorie necunoscuta de 1 leu. Nu, nu este o gluma. Domnul Pop Iosif ne-a declarat ca el nu stie de nici o datorie, nu a fost instiintat de banca despre aceasta datorie de 1 leu si ca i s-a parut o gluma mai ales ca suma pe care ar trebui sa o plateasca catre executorul este de 4957 de lei. Acesta a luat legatura cu un jurist care s-a amuzat in prima faza, insa a explicat faptul ca executorul pretinde suma pentru fabuloasa munca de a recupera 1 leu, suma de 4957 de lei.
Pop Iosif -am primit un titul de executare de la un executor de 4957 de lei. M-am adresat la un prieten jurist si mi-a zis ca am fost executat pentru 1 leu
-dupa ce imi revin din aceasta fantezie ma duc la banca sa vad cand si de unde datorez suma de 1 leu si in continuare ne vom mai distra.
jurist: -eu sunt prietenul jurist cel care s-a amuzat de aceasta hartie. l-am intrebat daca are depit catre banca. Pentru fabuloasa munca prestata, domnul executor a cerut suma de 4957 de lei. Fascinanta Romanie, ne bucuram ca traim aici.

UPDATE: PUNCT DE VEDERE DIN PARTEA BANCII:

Am aflat din canalele mass-media de cazul unei executări silite pentru un debit de un leu. Pentru corecta informare a opiniei publice, creanța de un leu către bancă nu există și nu poate fi invocată pentru a justifica cheltuieli de executare silită.  

Mai mult, banca nu inițiază proceduri de executare silită pentru sume modice, tocmai pentru a preveni astfel de situații în care cheltuielile de executare exced sumei datorate. Suntem, așadar, în fața unei erori a executorului judecătoresc care, în mod greșit a menționat numele băncii, prejudiciindu-ne imaginea. Este o vorba de o cerere de executare silita prin care urmărește să-și recupereze propriile cheltuieli de executare, la care, din câte cunoaștem, a renunțat între timp. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.