Indentificare autori în dosare penale

Nicio zi fără infracțiuni rutiere
14 iulie 2021
Persoană bănuită de furturi, reținută de polițiști
14 iulie 2021

Indentificare autori în dosare penale

La data de 13 iulie a.c., în urma activităților desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale au fost identificații autorii a două fapte penale, comise în municipiul Zalău.

Din cercetări a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Hida, ar fi distrus, în luna aprilie a.c., rețeaua de distribuție a gazelor naturale, situată pe strada Morii, din municipiul Zalău, cauzând un prejudiciu de 2.000 de lei.

Un alt bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Crasna, ar fi alimentat autoturismul, într-o stație de carburant, din municipiul Zalău, după care ar fi plecat, fără să achite.

Pejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru infracțiunile de distrugere și furt.

            La data de 13 iulie a.c.,  polițiștii Postului de Poliție Sâg au identificat autorul unui furt comis, cu două zile înainte, în comuna Sâg.

Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, la data de 11 iulie a.c., un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din  comuna Sâg, ar fi sustras de pe un teren extravilan, baloți de fân,  aparținând unui localnic.

Prejudiciul a fost recuperat, iar polițiștii continuă cercetările. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *