Jandarmeria
Comportamentul o problema?
15 iunie 2008
Minori disparuti
Minor disparut din Simleu – gasit in judetul Satu Mare
16 iunie 2008

Info politiaÎn data de 14.06.2008, în jurul orei 23,15, patrula formată din AS Irimeş Vasile şi ASA Mureşan Gheorghe, de la poliţia municipală, au prins în flagrant pe  K. Gabriel

şi V. Romulus, ambii din mun. Zalău, care au sustras din buzunarul lui M. Alexandru din Zalău un telefon mobil marca LG, în timp ce se afla în staţia de autobus ”Perla”, de pe B-dul M. Viteazu din municipiu. Telefonul a fost recuperat şi restituit pagubitului, iar cei doi tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat.
În data de 13.06.2008, poliţiştii Postului comunal Sâg au fost sesizaţi telefonic de către o lacalnică, cu privire la faptul că soţul ei, în vârstă de 44 de ani, a plecat de acasă, în seara precedentă, şi nu a revenit.
La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, care a început căutările, persoana dispărută fiind găsită în pădurea localităţii Tusa.

Accident uşor la Sărmăşag

În data de 15.06.2008, ora 15,15, pe DC 104C, în localitatea Lompirt, G. Eugen, de 39 ani, din comuna Bocşa, în timp ce conducea un motoscuter marca SYM, din cauza neatenţiei şi aflâdu-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a derapat şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe acostament. În urma căzăturii, mopedistul a fost accidentat uşor.

 

Sursa Inspectoratul de politie SJ

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *