VW Golf furat
9 decembrie 2007
Femeia disparuta a fost gasita moarta
11 decembrie 2007

INFO POLITIA

Prins în flagrant

În data de 07.12.2007, în jurul orar 01,30, agenţii de siguranţă publică de la Poliţia Municipiului Zalău l-au prins în flagrant pe K. Robert, de 34 ani, din Zalău, care a încercat să intre într-un bar de pe strada Simion Bărnuţiu din municipiu, prin spargerea geamului termopan de la uşa de acces.

Doi biciclişti accidentaţi în week-end

În data de 07.12.2007, ora 11.20, pe DN 1 H, în localitatea Nuşfalău, judeţul Sălaj, A. Nicolae, de 47 ani, din municipiul Cluj-Napoca, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoria B, C, E eliberat în anul 1990 de I.P.J. Cluj, conducea o autoutilitară proprietatea unei firme din Cluj-Napoca, l-a acroşat pe N. Balint Attila, de 49 ani, din Nuşfalău, care a intrat cu bicicleta de pe un drum lateral. Biciclistul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma impactului a fost rănit uşor.

În data de 08.12.2007, ora 09.45, pe str. Partizanilor din oraşul Şimleul Silvaniei, jud. Sălaj, C. Adalbert, de 21 ani, din Şimleul Silvaniei, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoriile „A, B”, din luna septembrie 2007, eliberat de IPJ Sălaj, în timp ce conducea autoturismul marca VW, la intersecţia cu Aleea Stadion, l-a acroşat şi accidentat grav, cu partea dreaptă faţă a autoturismului, pe K. Zoltan, de 68 ani, din Şimleu Silvaniei, care circula cu bicicleta şi care a efectuat un viraj la stânga, fără să se asigure.

În data de 08.12.2007, ora 21.36, pe E 81, în loc. Sărmăşag, într-o curbă la stânga, V. Tiberiu Iosif, de 29 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul Dacia Logan, a derapat şi a intrat cu maşina în parapeţii de beton. În urma impactului, autoturismul a fost avariat, iar coducătorul auto a suferit leziuni uşoare.

 

Pieton neatent accidentat grav

În dimineaţa acestei zile, ora 07.40, pe D.N. 1F, între localităţile Hereclean şi Zalău, jud. Sălaj, S. Ştefan Carol, de 59 ani, din localitatea Şimleu-Silvaniei, jud. Sălaj, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoriile „A,B” din anul 2007, eliberat de I.P.J. Sălaj, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia SupeRnova, l-a accidentat grav pe C. Valentin, de 52 ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, jud. Covasna, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *