Infomatii pentru cetățenii care doresc să plece la muncă în străinătate

Noi măsuri de protecție socială și de simplificare în acordarea ajutorului de deces, a pensiilor de invaliditate, de urmaș sau a dispozitivelor medicale
25 aprilie 2020
29 PERSOANE AU FOST CONFIRMATE CU CORONAVIRUS IN SALAJ
25 aprilie 2020

Infomatii pentru cetățenii care doresc să plece la muncă în străinătate

În județul Sălaj, astăzi, 25 aprilie 2020, se află în carantină 129 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 384 persoane.
Toate informațiile cu privire la persoanele depistate pozitiv, starea de sănătate și numărul testelor efectuate sunt comunicate la nivel central de către Grupul de Comunicare Strategică.

Ministerul Muncii și Protecției Sociale a publicat un ghid cu informații utile și a deschis o linie telefonică pentru cetățenii care doresc să plece la muncă în străinătate, astfel încât aceștia să știe la ce trebuie să fie atenți înainte de a semna un contract de muncă cu un angajator din străinătate.
Ministerul Muncii și Protecției Sociale atrage atenția lucrătorilor români că, odată ajunși în statul de destinație, intră sub jurisdicția statului respectiv.
Numerele de telefon la care cetățenii români pot cere informații despre munca în străinătate sunt: 021.302.70.52 și 021.302.70.53 și pot fi apelate de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-18.00.
https://mmuncii.ro/…/2014-domenii/munca/mobilitatea-fo…/5895

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *