Informare privind desfășurarea probei scrise la limba și literatura maternă, din cadrul Examenului Național de Bacalaureat (sesiunea august 2023)

FADERE cere Guvernului României găsirea de urgență a unor soluții de stopare a plecării românilor din țară
23 august 2023
JOI A RUPT CU BMW-UL UN STÂLP ÎN ZALĂU
24 august 2023

Informare privind desfășurarea probei scrise la limba și literatura maternă, din cadrul Examenului Național de Bacalaureat (sesiunea august 2023)

În județul Sălaj, la ultima probă scrisă, proba la limba și literatura maternă, din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, sesiunea august 2023, au fost prezenți 14 candidați ( 82, 35%) din totalul de 17 candidați înscriși. Nu s-au prezentat 3 candidați.
Proba s-a desfășurat, fără să se înregistreze tentative de fraudă sau alte incidente. 
Subiectele și baremele de corectare vor fi publicate pe site-ul subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.
Primele rezultate vor fi afișate în data de 25 august 2023 (până la ora 12:00), în Centrele de Examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Precizăm că, în conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.
Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat la cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.
Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi publicate, în data de 29 august 2023.

Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *