Jandarmii la datorie si de revelion

COMUNICAT DE PRESA
3 ianuarie 2008
Incendii de Anul Nou
3 ianuarie 2008

Jandarmii la datorie si de revelion

Jandarmeria SalajÎn perioada 31.12.2007 – 02.01.2008 efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj au desfăşurat o activitate intensă pentru prevenirea şi combaterea faptelor contravenţionale şi infracţionale pe teritoriul jud. Sălaj.
    Astfel, au fost efectuate misiuni specifice pe linia ordinii publice în mun. Zalău, precum şi patrulări auto în mediul rural având ca scop  asigurarea ordinii publice în zona barurilor şi a discotecilor organizate în localităţi din jud. Sălaj.
    De asemenea, un efectiv de 30 de jandarmii au fost prezenţi la datorie, în noaptea trecerii dintre ani, asigurând ordinea publică la spectacolul de artificii organizat în centrul municipiului Zalău.
Principalele probleme cu care s-au confruntat jandarmii în această perioadă au fost: provocarea de scandaluri pe fondul  consumului de băuturi alcoolice sau tulburarea  liniştii locatarilor  prin producerea de zgomote la ore târzii.
 Pentru astfel de fapte au fost aplicate 7  sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.600 lei, la L 61/1991 republicată, care sancţionează faptele ce aduc atingere normelor de convieţuire socială, ordinii şi liniştii publice. Nu s-au constatat fapte de natura infracţională.

                       Lt. Cristian Bolfă – ofiţer relaţii publice                                       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *