Jandarmii vor acționa în exteriorul arenelor sportive pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale

Politia, jandarmeria si pompierii au actionat pentru prevenirea raspandirii Covid-19
16 octombrie 2021
IGSU, E.ON și Delgaz Grid lansează campania „Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău!“
16 octombrie 2021

Jandarmii vor acționa în exteriorul arenelor sportive pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale

Jandarmii sălăjeni vor asigura ordinea publică la meciul de handbal feminin dintre echipele H.C. Zalău și C.S. Minaur Baia Mare, precum și la meciul de volei masculin dintre echipele S.C.M. Zalău și C.S. Rapid București.

Partidele ce se vor disputa sâmbătă, 15 octombrie a.c, la Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din municipiul Zalău.

Jandarmii vor acționa în exteriorul arenelor sportive pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Vă informăm că în contextul epidemiologic actual, în municipiul Zalău, competițiile sportive organizate în spații închise sau deschise, se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de 1 m între persoane și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-Cov-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2, în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 43 și art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

De asemnea, în acest sfârșit de săptămână, alături de partenerii instituționali, jandarmii sălăjeni vor fi la datorie pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, acordarea de sprijin și îndrumare cetățenilor care se vor afla în spațiile publice, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în actualul context epidemiologic.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte regulile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul forțelor de ordine aflate în apropiere sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *