La vanatoare de caprioare

Dezinsectie
Dezinsectie
20 iunie 2008
Minor gasit
A fost gasit in Zalau
20 iunie 2008

La vanatoare de caprioare

CaprioaraPoliţiştii Biroului Arme, Explozivi au prins, în cursul acestei săptămâni, pe fondul de vânătoare nr. 2 Ileanda, aparţinând AJVPS Sălaj, trei bărbaţi care se aflau la vânătoare

deşi doar unul dintre ei avea autorizaţie de vânătoare. Astfel, B. Ioan, din Gostila, jud. Sălaj, şi R. Valter Alexandru, din localitatea Baba, jud. Maramureş, membrii vânatori în cadrul asociaţiei, impreună cu M. Cosmin, consătean cu primul vânător, au intrat pe fondul de vânătoare pentru a vâna, în baza autorizaţiei individuale de vânătoare la specia căprior, eliberată pe numele lui B. Ioan. O astfel de vânătoare trebuie să se desfăşoare doar în prezenţa paznicului fondului, însă cei trei nu au respectat normele legale, mai mult, maramureşeanul a împuşcat un căprior, fără a avea autorizaţie de vânătoare individuală.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic, pedepsită de Legea nr. 407/2006, cu închisoare de la 3 la 7 ani sau amendă de la 5000 la 25000 lei.

 

Sursa:Inspectoratul de Politie Judetean Salaj 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *