Locatari evacuați, soferul a rupt teava de gaz

Conducere sub influenta bauturilor alcoolice, fara permis, cu numar de inmatriculare fals
26 iulie 2021
LANSARE CAMPANIE „COPILĂRIE ÎN SIGURANȚĂ”
26 iulie 2021

Locatari evacuați, soferul a rupt teava de gaz

 Sâmbătă, 24 iulie a.c., ora 04:13,  de pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Zalău, mai mulți locatari au fost evacuați din cauza unei avarii la o țeavă de gaz, provocată de un conducător auto.Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, de 26 de ani, din comuna Hereclean, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul parcat, pe care l-a proiectat într-o țeavă de alimentare cu gaz. Avariind, totodată, gardul imobilului cu nr.160, de pe strada 22 Decembrie 1989.

Având în vedere pericolul iminent, datorat scurgerilor de gaze, perimetrul a fost asigurat cu bandă reflectorizantă, circulația interzisă în ambele sensuri, iar locatarii din zonă au fost evacuați.

Polițiștii au solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj și al unei echipe de intervenție a operatorului de distribuție a gazelor naturale, care a oprit scurgerea de gaze.

După ce pericolol a fost îndepărtat, a fost reluat traficul rutier.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente. În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările, sub supravegherea unităților de parchet competente. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

foto arhivă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *