Locuri de muncă în România și în străinătate

Cum se înregistrează contractele de închiriere de către persoanele fizice care obţin venituri din cedarea folosinţei bunurilor
15 februarie 2023
Prins la furat de lemne în Bogdana
15 februarie 2023

Locuri de muncă în România și în străinătate

41.710 locuri de muncă vacante la nivel naţional si 1046 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European sunt declarate pentru aceasta săptămână

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, sunt disponibile 139 locuri de muncă.
Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: operator la prelucrarea cauciucului(27), muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor(18), mecanic utilaj(15), confecţioner asamblator/controlor calitate(12), stivuitorist(10), electrician(9), sudor(5), lucrător comercial/vânzător(5), conducător auto transport rutier de persoane(5), bucătar/aj. bucătar(5), instalator(4), operator maşina comandă numerică/strungar(4), turnător oţelar(4), ospătar(2), femeie de serviciu(2), asistent manager(1), ingineri(4), medic veterinar(1) şi farmacist(1).
Din cele 139 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenția pentru ocuparea forței de muncă, 6 sunt pentru persoane cu studii superioare(inginer instalaţii, inginer construcţii civile, medic veterinar, farmacist) şi 133 sunt pentru persoane cu studii medii (operator la prelucrarea cauciucului, electrician, mecanic utilaj, confecţioner, muncitor necalificat, etc).
Precizăm faptul că baza de date este dinamică, actualizându-se în timp real în funcţie de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum şi de numărul repartiţiilor emise în vederea ocupării.
Oferta locurilor de muncă vacante la nivel național poate fi accesată pe site-ul www.anofm.ro în secțiunea Locuri de Muncă Vacante.

1.046 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 1.046 locuri de muncă vacante, după cum urmează:
Irlanda – 922 locuri de muncă pentru: șofer autobuz/autocar; șofer autocar;măcelar; asistent vânzări; ajutor bucătar (asistent delicatese); asistent manager (asistent general);
Spania – 60 locuri de muncă pentru: lucrător în agricultură;
Finlanda – 40 locuri de muncă pentru: muncitor necalificat – culegător de căpșuni;
Germania – 7 locuri de muncă pentru: ajutor grădinar; grădinar; mecanic instalații pentru refrigerare; electrician; tehnician electronist pentru energia şi tehnologia clădirilor;
Malta – 6 locuri de muncă pentru: optometrist; topograf; biolog marin; inginer hidraulic;electrician; tehnician electronist pentru energia şi tehnologia clădirilor;
Olanda – 5 locuri de muncă pentru: electrician; tehnician electronist pentru energia şi tehnologia clădirilor;
Norvegia – 4 locuri de muncă pentru: tractorist;
Slovenia – 2 locuri de muncă pentru: personal curățenie
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *