Locuri de muncă vacante la nivel național și în rețeaua EURES

Asigurarea în sistemul unitar de pensii publice
2 iulie 2024
ZILELE MUNICIPIULUI ZALĂU, ediția 2024
2 iulie 2024

Locuri de muncă vacante la nivel național și în rețeaua EURES

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, sunt disponibile 118 locuri de muncă
Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: operator la prelucrarea cauciucului(30), muncitor necalificat(28), tapiţer(10), tamplar(10), electrician(6), confecţioner articole din textile(5), constructor/zidar(4), instalator(4), șofer autoturisme/camionete(3), lucrător comercial/vânzător(2), operator spălător textile(2), contabil(2), mecanic utilaj(1), maistru/tehnician constructor(1) si asistent medical(1).
Din cele 118 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenția pentru ocuparea forței de muncă, trei sunt adresate persoanelor cu studii de licenţă(inginer construcţii civile şi industriale) iar 115 sunt pentru persoane cu studii medii(electrician, mecanic, tapiţer, constructor/zidar, șofer, muncitor necalificat, etc).
Precizăm faptul că baza de date este dinamică, actualizându-se în timp real în funcţie de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum şi de numărul repartiţiilor emise în vederea ocupării.

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel național poate fi accesată pe site-ul www.anofm.ro în secțiunea Locuri de Muncă Vacante.

150 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 150 locuri de muncă vacante, după cum urmează:
Norvegia – 54 locuri de muncă pentru: muncitor acvacultură; sudor/montator; mecanic motoare;
Letonia – 30 locuri de muncă pentru: sudor;
Germania – 27 locuri de muncă pentru: muncitor în producţie; lucrător în producţie – procesare produse din carne; tehnician electronist; sudor;
Malta – 21 locuri de muncă pentru: șofer taxi; medic veterinar acvacultură;
Finlanda – 7 locuri de muncă pentru: tapițer de mobilă; instalator de ascensor;
Italia – 5 locuri de muncă pentru: fizioterapeuți; asistenți sănătate/infirmieri; asistent medical;
Olanda –4 locuri de muncă pentru: șofer autobuz; lucrător spații verzi;
Belgia – 1 loc de muncă pentru: bucătar;
Irlanda – 1 loc de muncă pentru: asistent medical.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *