Lotul reprezentativ al ISU Sălaj a participat la Competiția Internațională “SCĂRI”

ATENȚIE LA FRAUDELE ONLINE!
6 octombrie 2023
POLIȚIȘTII SĂLĂJENI, ALĂTURI DE ELEVII DIN ROMÂNAȘI, CU INFORMAȚII UTILE ȘI JOCURI EDUCATIVE
6 octombrie 2023

Lotul reprezentativ al ISU Sălaj a participat la Competiția Internațională “SCĂRI”

Lotul reprezentativ al ISU Sălaj a participat la Competiția Internațională “SCĂRI”, desfășurată în municipiul Satu Mare
În perioada 04-06 octombrie a.c., echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj a participat la Competiția Internațională “SCĂRI”, ediția a-X-a, care a avut loc în municipiul Satu Mare.
La concurs au fost înscriși peste 100 de pompieri, din 17 județe și din țara vecină, Ungaria, și a avut ca probă urcarea a 210 trepte, până la etajul 10 al Palatului Administrativ, pe scările interioare, individual sau în echipă formată din 2 pompieri, echipați în costumul de protecție, cu accesoriile aferente, printre care și aparatul de respirat aflat în funcțiune.
Scopul acestei competiții, desfășurată pe trei categorii de vârstă, constă în dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și abilităților motrice esențiale, necesare intervenției rapide în situații de urgență la clădirile înalte și în zonele greu accesibile.
Lotul salvatorilor sălăjeni a fost format din plutonier adjutant Șandor Marius, și soldații gradați profesioniști Ciutre Mihai și Chende Ionuț care a reprezentat onorabil județul nostru.
Felicitări colegilor noștri și tuturor participanților! – maior Lucian Jacodi purtător de cuvânt ISU Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *