Masina Jandarmeriei s-a rasturnat in Simleu Silvaniei

Polițiștii au oferit flori şi felicitări doamnelor şi domnişoarelor
9 martie 2020
Valea Zalaului s-a transformat in Valea Gunoaielor
10 martie 2020

Masina Jandarmeriei s-a rasturnat in Simleu Silvaniei

Duminică, 8 martie a.c., la ora 13.15, un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea autoturismul, a efectuat virajul la stânga pentru a pătrunde pe strada Partizanilor din Şimleu Silvaniei, fără a acorda prioritate de trecere autospecialei care se deplasa la o intervenţie, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

 Încercând să evite coliziunea, autospeciala a acroşat o bordură şi s-a răsturnat.

În urma impactului nicio persoană nu a fost rănită, fiind înregistrate doar pagube materiale.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul. Pentru șoferul autospecialei, rezultatul a fost negativ, iar în cazul șoferului de 39 de ani s-a evidențiat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă în sumă de 1.305 lei, iar ca măsură complementară, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj
Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/ztv.ro/, e-mail:zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0744 247 263, iar la 3 filmări care vor aparea pe acest site veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantăm ca nu va vom divulga numele.

Va puteți abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV la acest link https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si veți primi cel mai repede stirile video. Puteți sa ne urmariți pe Facebook: https://www.facebook.com/ztv.ro/ si pe grup https://www.facebook.com/groups/ztvmediaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *