Medicul Tudor Ciuhodaru s-a implicat pentru a ajuta familia Burlacu din Satu Mare

VERIFICĂRI ȘI CONTROALE PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI DE COVID-19
18 octombrie 2021
Bilete de tratament disponibile pentru seria 15
19 octombrie 2021

Medicul Tudor Ciuhodaru s-a implicat pentru a ajuta familia Burlacu din Satu Mare

Colegul nostru Gabriel Sturz a vorbit cu Doctoru Ciuhodaru, care dupa ce a vazut problema familiei Burlacu din judetul Satu Mare a sunat la mai multe spitale pentru a cere ajutorul colegilor medici, iar doamna Eva va merge la analize medicale si dupa rezultatele analizelor medicale se va stabili urmatorii pasi.
Reamintim ca Flaviu a fost diagnosticat la naștere cu PARALIZIE CEREBRALĂ FORMA TETRAPAREZĂ FLASCĂ SEVERĂ, TULBURARE SEVERĂ DE DEZVOLTARE MOTORIE, RETARD PSIHIC SEVER, EPILEPSIE SECHELARA, CRIZE CRONICE, TULBURARE DIN SPECTRUL AUTIST.
Mama lui Flaviu, doamna Eva Burlacu simțindu-se rău în luna martie 2020 și-a făcut analize, iar medicii i-au descoperit grave probleme de sănătate: Hepatita C cronică, tumoare pe creier, cancer la glanda tiroidă, tumoare, ciroză și tumoare la maxilar în partea stângă.
Tatal lui Flaviu a decedat in 2015, iar mama lui s-a recasatorit si tatal vitreg Giani este cel care are grija de el, face de mancare si face totul pentru ca Eva nu poate lucra din cauza problemelor de sanatate. Eva ne-a marturisit ca este la capatul puterilor si nu poate face nimic in casa, iar sotul ei este cel care a preluat toate indatoririle parintesti. Casa in care stau este primita de la primaria din localitate si si-ar dori o alta locuinta deoarece langa casa lor este si cabinetul medical si se tem sa nu se imbolnaveasca copilul de la persoanele care merg acolo.
Flaviu ar avea nevoie de o bicicleta de camera pentru a face exercitii de intarirea musculaturii picioarelor, iar mama de bani pentru tratamentele la bolile pe care le are.
Cei care pot ajuta o pot face la contul de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *