Jandarmeria Salaj
Cadouri din partea jandarmilor salajeni
24 aprilie 2008
Politia Salaj
Evenimente rutiere
29 aprilie 2008

Misiuni si rezultate

Jandarmeria Salaj În perioada 26-28.04.2008, în majoritatea zonelor judeţului Sălaj au avut loc pregătiri şi
s-au desfăsurat activităţi specifice Sărbătorilor de Paşti şi praznicului Învierii Mântuitorului.

      În vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a desfăşurat misiuni specifice în zona de responsabilitate, intensificând acţiunile desfăşurate în mediul stradal şi alte locuri pretabile producerii de fenomene precum comportamentul huliganic, obscen şi vandalic al persoanelor care, pe fondul consumului de alcool, au manifestări agresive, teribiliste sau vulgare faţa de cetăţeni.

      Principalele probleme cu care s-au confruntat efectivele de jandarmi în această perioadă au fost: consumul de băuturi alcoolice în locuri unde acest lucru este interzis, comportament obscen ce a provocat indignarea cetăţenilor, provocarea de scandal, tulburarea ordinii şi liniştii publice prin producerea de zgomote. Jandarmii au intervenit la 3 solicitări pe telefonul « 956 » şi 8 solicitări pe numărul unic de urgenţă « 112 » pentru cazuri de aplanare a unor situaţii conflictuale.

      Pentru faptele constatate au fost aplicate un număr de 18 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.900 lei, la Legea 61/1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor care aduc atingere normelor de convieţuire socială, ordinii şi liniştii publice.

     Reamintim faptul că, până la data de 1 mai 2008 dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj va mai putea fi apelat pe numărul 956, urmând ca după această dată să rămână operabil doar numărul unic de urgenţă 112 .
 
Lt. Cristian Bolfă – ofiţer relaţii publice   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *