AJOFM
Studentii au sansa sa lucreze in Germania prin intermediul AJOFM Salaj
23 decembrie 2008
Pocnitori
Atentie la pomul de iarna, artificii si petarde
23 decembrie 2008

Mosul pompier

Mos PompierÎn perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă Moş Crăciun a poposit pentru a oferi daruri copiilor cadrelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj. Astfel, Moşul a venit cu o autospecială de intervenţie în sunetul semnalelor acustice şi luminoase spre

deliciul copiilor. El a împărţit cadouri copiilor cadrelor Detaşamentului de Pompieri Zalău şi a I.S.U. Sălaj, nu înainte ca fiecare micuţ să recite o poezie sau să colinde.
Pomul de Crăciun a fost sărbătorit cu mare fast şi la Secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei, unde Moşul a venit cu sacul plin pentru copilaşii simleuani. Asflel, Moş Crăciun şi-a făcut apariţia într-o autospecială de intervenţie, însoţită de maşina a Poliţiei Rutiere Şimleu Silvaniei. În aplauzele copiilor, moşul a pornit instalaţia luminoasă a bradului de Crăciun, precum si sutele de becuri ce împodobesc Secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei. La final, copii au plecat spre case încărcaţi de cadouri, bucuroşi că s-au întâlnit cu Moşul pompier.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *