Motociclist accidentat în fața Tribunalului Sălaj

Jandarmii au prins 3 bărbați la tăiat ilegal de arbori
17 martie 2024
Dumnezeu să-l odihnească în pace pe preotul Ghiuruțan Gheorghe
18 martie 2024

Motociclist accidentat în fața Tribunalului Sălaj

La data de 17 martie a.c., la ora 17.56, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Zalău a avut loc un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, un tânăr în vârstă de 17 ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un motociclu din direcția Perla, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula din sens opus, condus de un tânăr de 23 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma accidentului rutier, tânărul de 17 ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Polițiștii rutieri continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. – Poliția Sălaj

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.
Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/groups/ztvmedia e-mail: [email protected] sau whatsapp pe numarul de telefon 0744 247 263, iar la 3 filmări care vor aparea pe acest site veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi vă garantăm ca nu vă vom divulga numele.

Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si vei primi cel mai repede înregistrările video. pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/ instagram: https://www.instagram.com/ztv.ro/ Tiktok https://www.tiktok.com/@ztv.ro Threads https://www.threads.net/@ztv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *