Motocicliștii există în trafic!

Telefon mobil recuperat de poliţişti
8 iulie 2021
Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Elena Țolca
8 iulie 2021

Motocicliștii există în trafic!

Pentru o călătorie în siguranță, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj recomandă motocicliștilor să se facă vizibili prin purtarea de echipament de protecție cu elemente reflectorizante, să păstreze farul aprins și să evite unghiurile din care nu pot fi observați în trafic.

În primul semestru al acestui an, în județul Sălaj, din vina motocicliştilor a fost înregistrat un accident grav de circulație în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.

Pentru a preveni astfel de evenimente, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj vă recomandă să vă asigurați în oglinzi atunci când virați – şoferii care vin din urmă s-ar putea să nu încetinească pentru dumneavoastră!

Fiți pregătiți pentru condiţii periculoase de drum – carosabil umed, scurgeri de lichide, nisip, pietriş, gropi şi alte pericole rutiere de suprafaţă care vă pot afecta grav aderenţa generând accidente!

Abordați curbele cu viteză moderată, fără a le „tăia”–multe accidente se întâmplă din cauza pătrunderii pe sensul opus!

Utilizați o cască de protecţie omologată – care îndeplineşte standardele actuale de siguranţă.

Fiţi vizibili–purtați haine strălucitoare, reflectorizante. Adăugaţi material reflectorizant în plus sau purtaţi o vestă reflectorizantă.

Păstraţi-vă întotdeauna farul aprins şi rulaţi în poziţia de unde şoferii vă pot observa cu uşurinţă în oglinda retrovizoare.

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj vă dorește drum bun! – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *