Motociclistul accidentat grav a fost transportat cu elicopterul la Cluj Napoca

SPRIJIN FINANCIAR DE LA BUGETUL JUDEȚULUI PENTRU SPITALUL JIBOU
17 octombrie 2021
Compania de Apă Someș recomandă clienților montarea cutiilor și numerelor poștale la imobile
18 octombrie 2021

Motociclistul accidentat grav a fost transportat cu elicopterul la Cluj Napoca

Duminica a avut loc un accident soldat cu ranirea unui motociclist in localitatea Recea Mica, judetul Salaj. La fata locului a fost solicitat elicopterul SMURD, care a preluat victima si l-a transportat la spitalul de urgente din Cluj Napoca.
Vom reveni cu detalii

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/ztv.ro/, e-mail: zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0742073833, iar la 3 filmări veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantam ca nu vom divulga numele.

UPDATE:

„Echipajul TIM s-a deplasat in loc. Recea Mica la un accident rutier in care a fost implicata o motocicleta
Elicopterul Jibou a preluat de la TIM, victima accidentului de motocicleta din loc. Recea Mica si l-a transportat la Cluj Napoca” – cpt. Lucian Jacodi purtător de cuvânt ISU Sălaj

UPDATE:

Duminică, 17 octombrie, la ora 17:08, pe Drumul Comunal 74, în localitatea Recea Mică, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că, un bărbat, de 47 de ani, din Crișeni, în timp ce conducea o motocicletă, a căzut pe partea carosabilă.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea gravă a bărbatului, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din județul Cluj.

Conducătorul motocicletei nu a putut fi testat cu aparatul Etilotest, însă i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii rutiei continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, pentru a stabili cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.