Munitie neeplodata gasita de o echipa de catutatori de comori

In memoriam Gheorghe PĂCURAR
4 octombrie 2021
Luni Alerta Coronavirus
4 octombrie 2021

Munitie neeplodata gasita de o echipa de catutatori de comori

Duminica o echipa de cautatori de comori au gasit cu detectoarele de metale 4 munitii neexplodate in padurea din Aghires, in apropiere de zona de picnic. Cei doi barbati sunt Sebastian Ghimbir si Radu Stoie care au sunat la serviciul de urgenta 112 pentru a cere ajutorul autoritatilor pentru a muta proiectilele neexplodate.

cpt. Lucian Jacodi purtător de cuvânt ISU Sălaj: „În cursul zilei de duminică, 03.10.2021, ca urmare a unui apel la 112, echipa pirotehnică din cadrul ISU Sălaj a intervenit la o misiune de asanare a muniţiei neexplodate în pădurea din apropierea localităţii Aghireș.
Ajunşi la faţa locului pirotehniştii au identificat elementele ca fiind 4 proiectile artilerie calibru 45 mm. Elementele au fost ridicate, transportate și depozitate în condiții de siguranță pentru a fi distruse ulterior. Ele au fost descoperite întâmplător de către niște localnici.
Reamintim că, în cazul în care descoperiți elemente de muniții neexplodate sau luați la cunoștință despre existența lor, trebuie să anunțați de urgenţă organele de poliţie, autorităţile administraţiei publice locale sau inspectoratul judeţean pentru situaţii de urgenţă.”

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/ztv.ro/, e-mail: zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0742073833, iar la 3 filmări veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantam ca nu vom divulga numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *