MUNITIE NEEXPLODATA LA DERSIDA

Bataie la Varsolt
Bataie de Zilele Varsoltului
29 septembrie 2008
sala de sport
Sali de sport finalizate
2 octombrie 2008

MUNITIE NEEXPLODATA LA DERSIDA

ISU Salaj Detasamentul de pompieri Zalau, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Porolissum” al judetului Salaj a intervenit in data de

29.09.2008 cu mijloace specifice in localitatea Derşida, pentru asanarea de munitie neexplodată. Astfel, după cercetarea locului şi localizarea ei, echipa pirotehmică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judetului Sălaj condusă de Lt. Col. Moigradan Vasile au identificat muniţia ca fiind cinci proiectile. Astfel, un proiectil de calibrul 76mm, două proiectile de calibrul 100mm, precum şi alte două proiectile de calibrul 122mm. Toate acestea au fost ridicate, transportate si depozitate in conditii de siguranta. Se pare că, proiectilele au fost scoase la suprataţă de echipe de muncitori ce au executat lucrări de decolmatare a văii Derşidei.

Recomandam cetatenilor inca odata, ca la gasirea unor elemente de munitie neexplodate sa anunte cel mai apropiat organ de politie sau Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Porolissum” al judetului Salaj la nr. de telefon 112, fara a le atinge si schimba pozitia acestora.

Sg maj Crişan Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *