NOI INVESTIȚII ÎN EDUCAȚIA ȘI SĂNĂTATEA SĂLĂJENILOR

AMENDAT ȘI MATERIALUL LEMNOS CONFISCAT
24 februarie 2023
CONSILIUL JUDEȚEAN SĂLAJ FINANȚEAZĂ ACHIZIȚIA DE NOI ECHIPAMENTE MEDICALE LA SPITALUL ORĂȘENESC JIBOU
25 februarie 2023

NOI INVESTIȚII ÎN EDUCAȚIA ȘI SĂNĂTATEA SĂLĂJENILOR

Consiliul Județean Sălaj a adoptat, în ședința ordinară de astăzi, 24 februarie, trei noi proiecte ce vor fi depuse spre finanțare în cadrul PNRR:

✅ ”HUB – Habitate Utile în Bibliotecile din județul Sălaj” – în cuantum de aproape 3 milioane lei. Un număr de trei biblioteci rurale vor fi renovate și transformate în HUB-uri pentru dezvoltarea competențelor digitale. 30 de biblioteci din județ vor fi dotate cu echipamente IT&C, iar bibliotecarii vor deveni formatori pentru aproximativ 2520 de cetățeni, aceștia beneficiind de instruire pentru dezvoltarea competențelor digitale.

✅ „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar”. Beneficiarii investițiilor sunt: Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj (Cjrae Salaj), Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Șimleu Silvaniei (Csei Șimleu Silvaniei), Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Speranța Zalău și comunele Băbeni, Bălan, Boghiș, Creaca, Dobrin, Lozna, Plopiș, Rus, Zalha.

✅ ”Dotarea secției de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Zalău cu echipamente medicale adecvate pentru îmbunătățirea programului de screening”. Va fi achiziționată aparatură medicală prevăzută cu cele mai noi tehnologii disponibile: 2 monitoare de reanimare neonatală; 1 incubator de transport cu ventilator și targă; 1 videolaringoscop și 1 aparat de ventilație mecanică non-invazivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *