Nu va fi sarbatorita Ziua Zalaului in acest an

S-a scaldat la fantana arteziana din centrul Zalaului
20 iulie 2021
Accident intre Hereclean si Varsolt
20 iulie 2021

Nu va fi sarbatorita Ziua Zalaului in acest an

In acest an nu se va sarbatori Ziua municipiului Zalau, insa va fi organizat un eveniment în data de 31 iulie, în care vor fi premiate cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie, eveniment care cuprinde și un spectacol muzical coregrafic dedicat acestor cupluri.
Având în vedere că în momentul de față încă suntem în stare de aleră și că situația epidemiologică este imprevizibilă în perioada următoare, apreciem că Nunta de aur este un eveniment care poate fi organizat respectând cu strictețe măsurile de protecție sanitară. În funcție de evoluția situației epidemiologice, vom organiza sau vom fi parteneri în organizarea și a altor evenimente culturale -ne-a declarat Diana Breban purtatorul de cuvant al primariei Zalau.

3 Comments

  1. Ionel spune:

    Nici nu l-am votat, dar nici nu l-oi vota-n veci. Cum a fost ales primar Ciunt, cum primul lucru a fost sa „ciunteze” zilele Zalaului. Nici inainte nu aveai loc sa stai la o terasa, desi suprafata de desfasurare era mare (de la bl. Perla pana la Silvania); s-a aprins un beculet deasupra capului si a avut geniala idee sa le mute unde? intr-o parcare-n spate la primarie. 2-3 terase si aia e (nici n-am mai fost de cand se tin acolo, ma incearca un sentiment de scarba). Nu mai sunt zilele Zalaului din moment ce nu toti zalauanii pot sa participe (n-au unde, ca nu-ncap toti intr-o parcare) ci mai degraba sunt zilele primariei. Acuuuum, le-a taiat de tot. Ca-i stare de alerta, ca aia, ca aialalta. Clujul permite organizarea Untold-ului, noi premiem niste cupluri de senili (probabil prieteni apropiati ai primarului) c-au reusit sa nu se omoare-n 50 de ani de convietuire. Bravo, jos palaria. Macar de-ar fi putut zice ca le-a mutat ca sa se conserve lucrarile din parcul de marmura, ca doar promise au fost, cu tot alaiul. S-a mers, s-a vazut, s-a planificat, s-au facut poze… atat. S-a facut un parc langa lac, unde merg probabil maxim 10 oameni intr-o zi. La dracu-n praznic. Ma-ntreb… oare domnul primar in ce zona a orasului locuieste? Sa fie cumva-n zona lacului? Intreb, chiar nu stiu, zic si eu ca prostu’… nu atat de prost insa-ncat sa-l fi votat.

  2. Bibo spune:

    Dar competitiile sportive de Zilele Orasuluu?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *