Bunica cu varsta de 100 de ani s-a vaccinat in localitatea Zimbor

Prins sub influența substanțelor psihoactive la volan in timpul examenului auto
24 noiembrie 2021
GHINION SUPREM! Depistat drogat in timpul examenului auto in Zalau cu presa de fata
24 noiembrie 2021

Bunica cu varsta de 100 de ani s-a vaccinat in localitatea Zimbor

Doamna Maria Alexa din localitatea Sutor, judetul Salaj, cu varsta de 100 de ani, a ales sa se vaccineze, miercuri la dispensarul medical din comuna Zimbor. Ea a povestit ca nu se teme acum de vaccin si a facut mai multe de-alungu vietii. A implinit marti 100 de ani si ar fi mers mai repede sa se vaccineze, dar nu a avut cu cine merge, iar primarul comunei a fost cel care a transportat-o la dispensarul medical si acasa.
In comuna Zimbor, unde sunt sub 1000 de locuitori s-au vaccinat 48 de persoane, 21 cu prima doza, iar cel mai tanar vaccinat a fost de 14 ani.

Maria Alexa: -m-am vaccinat de multe ori. Cand eram tanara mi-era frica de injectii. Totdeauna mi-am facut vaccin si la copii si la nepoti ca asa trebuie. Ca asa au invatat doctorii sa ne apere. Am trecut aseara de 100 de ani. Nimeni nu m-a convins sa ma vaccinez.
Secretul ca am ajuns la aceasta varsta este ca am fost credincioasa si ca am mancat mult malai si laste si paine invaluita… nici nu prea era de unde.
Gabriel Muresan primar Zimbor: este o decizie inteleapta din partea dansei si toti ar trebui sa fie urmata de toti care nu sunt hotarati sa se vaccineze sau nu
doctor: -ne bucuram foarte mult si asteptam sa fie un exemplu pentru comunitate si pentru cei din tara. Este nemaipomenita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *