O femeie și-a pierdut viața într-un accident de circulație în Șimleu Silvaniei

Trei șoferi depistați băuți la volan
28 decembrie 2020
Manuela a decedat la 58 de ani
29 decembrie 2020

O femeie și-a pierdut viața într-un accident de circulație în Șimleu Silvaniei

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 7.00, în localitatea Șimleu Silvaniei. O femeie și-a pierdut viața.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, o femeie, în vârstă de 58 de ani, din Șimleu Silvaniei, în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Șimleu Silvaniei, din direcția Șimleu către Nușfalău, într-o curbă la stânga a intrat în coliziune cu roata stângă față a unei semiremorci, care era tractată de un autocamion, condus de un șofer de 38 de ani, din județul Bihor. După impact , autoturismul a fost proiectat în șanț.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătoarei auto. șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii sunt încă prezenți la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Mulțumim persoanei anonime care a trimis poza la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/ztv.ro/, e-mail: zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0742073833, iar la 3 filmări veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantam ca nu vom divulga numele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *