Oameni nemultumiti la biserica din Ciumarna – am primit la redactie

Tânăr depistat în trafic pozitiv la droguri
7 august 2021
ATENTIE! 4 PESCARI AMENDATI. CONTROALELE CONTINUA
9 august 2021

Oameni nemultumiti la biserica din Ciumarna – am primit la redactie

8 Comments

 1. Anonim spune:

  Cum fac de rusine un sat intreg o mana de oameni care se cred mai destepti ca restul!

 2. Justițiarul spune:

  Da! Asta este imaginea satului Ciumărna! Felicit ,cameramanu’… sper că o depășit traumele din copilărie… poate un consult avizat nu ar strica… Manelele nu vindecă ! Un film cît o poveste… tristă despre un sat cu ,ticăi’ bețivi și bolunzi cu ,coți’ violatori de babe paralizate… ,niuci’ și alți distruși… Vor popa lor … un sandu petrean nu mai găsesc… perfect era pentru colectia de alcoolici și curve… ăsta la băut, fiind, zicea din scriptură… ,mă duc să fut o slujbă și revin’. Amu în ,film’ văd personaje … popi… sluji trimise de unflat ca mieii la tăiere… toți cotizează… cel mai bine știe despletita din ulicioară care se lăuda cu cîte mii de euro o cotizat să își vadă odorul popă … cînd ăsta o făcut școala de popi la secretariat… doar ! Liviu cu poștășița o greșit biserica … măi îi una pe vălce… pocăițivă !!!… știți voi de ce … Cînd te cheamă ,gligor’ și chiar ești gligor… adică prost ca noaptea… nu măi ieși amărîtule în fața… la oi ești bun… iar ăla care ia salariu de cîntăreț bisericesc… îl mai filmează și nevasta… nu ai școală… dar nici rușine?

 3. Cătălin Botezatu spune:

  În înregistrarea asta am recunoscut un cheliuță, care interpelează preoții, ăsta e un fecior de ,gligor’, un frustrat care din prostia lui e însurat cu ,ceva’ ce iel nu are cum fi ,suficient’ bănuiesc că asta e motivația lui … să o mai ,spovedească’ vecinul, îi și asta o motivație pentru circ.

 4. O. Ghiuruţan spune:

  Gunoaiele satului fac legea?

  • R spune:

   Atâtea jicniri ar fi cazul sa terminați va vede Dumnezeu, ce va doare asa tare,? ca nu aveți preotul care l-ați dorit? foarte bine, tot circul asta a fost făcut de cântărețul și primul corator din biserică, tot satul ar trebui sa se ferească de eii.. A venit sa ia decizi în biserica un străin ?Trezitivăăă

   • O. Ghiuruţan spune:

    Tot circul l-a făcut Petrean Gligor! Majoritatea sătenilor acceptă orice numire şi nu face scandal. Preotul e preot, indiferent unde s-a născut. Doar voi, scandalagii, aveţi moftul ca preotul să fie din sat, fără să conteze nivelul de pregătire.

    • A. spune:

     Nu știu cum să vă spun, dar partea amuzantă din toată disputa asta interminabilă, e că la cât ați vorbit despre omul ăsta nici nu mai știți să îi scrieți numele :))) Potoliți-vă, că deja exagerați… Faptul e consumat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.