VW Passat furat din municipiu
8 octombrie 2007
Injuraturi si amenintari
8 octombrie 2007

Omor la Maeriste

Duminică după-amiază, în jurul orelor 16.00, poliţiştii postului comunal au fost sesizaţi telefonic de către C. Ioan, de 63 ani, din Criştelec, care a anunţat faptul căfratele său S. Alexandru, de 61 ani, a fost găsit decedat în
curtea imobilului în care locuia singur.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care, în urma efectuării cercetării la faţa locului, a stabilit că victima prezenta pe corp multiple leziuni care s-au putut produce în urma unei agresiuni.
După efectuarea necropsiei, s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă şi s-a datorat şocului hemoragic şi traumatic, în cadrul unui politraumatism prin agresiune.
În urma cercetărilor efectuate, presupusul autorul al agresiunilor a fost identificat, acesta fiind C. Iosif, de 44 ani, domiciliat în Pustă Vale, Şimleul Silvaniei.
Acesta le-a declarat anchetatorilor că a agresat victima în seara zilei de 05.10.2007, în urma unui conflict spontan, în curtea locuinţei acestuia, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice.
Autorul urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *