Politia Salaj
Minor prins la furat
29 februarie 2008
Cod Galben
Cod galben pentru Salaj
29 februarie 2008

Omor la Panic

Politia SalajLa data de 27.02.2008, orele 12,30, poliţiştii postului comunal Hereclean au fost sesizaţi de către un localnic din panic despre faptul că o femeie de 60 ani a fost găsită

decedată în locuinţa sa, prezentând mai multe urme de violenţă la nivelul capului, iar soţul acesteia nu se află la domiciliu.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lăngă Tribunalul Sălaj şi medicul legist.

În urma examinării cadavrului femeii, s-a stabilit că aceasta prezenta o plagă contuză, regiunea fronto-parietală, cu crepitaţii osoase la palpare, în urma căreia a putut surveni decesul.

Extinzându-se cercetările în zona comiterii faptei, în curtea imobilului situat vizavi de locuinţa victimei, într-o fântână a fost găsit cadavrul soţului femeii moarte. În urma examinării cadavrului, s-a stabilit că nu prezenta urme de violenţă, cauza probabilă a morţii fiind înecul.

De asemenea, s-a stabilit faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 11,00, între cei doi soţi decedaţi a avut loc un conflict spontan, bărbatul aflându-se în stare de ebrietate.

Cele două cadavre au fost transportate la morga Spitalului Judeţean Sălaj în vederea efectuării necropsiei.

 sursa: http://sj.politiaromana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *