Peste 140 de jandarmi vor asigura paza la secţiile de votare

Biserica
Concert de colinde
23 noiembrie 2008
Copii
Vanzatorii de iluzii
26 noiembrie 2008

Peste 140 de jandarmi vor asigura paza la secţiile de votare

Jandarmerie La nivelul judeţului Sălaj, peste 140 de jandarmi vor asigura paza la secţiile de votare, precum şi măsurile de ordine publică în zona acestora, pentru desfăşurarea alegerilor parlamentare în condiţii de deplină libertate şi siguranţă civică.


Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj va asigura paza Biroului Electoral Judeţean şi a 70 secţii de votare.

Pe timpul desfăşurării alegerilor, jandarmii vor urmări respectarea prevederilor legale privind comercializarea băuturilor alcoolice în zona secţiilor de votare, evitarea oricăror incidente care ar putea periclita exercitarea în condiţii de siguranţă a dreptului la vot, precum şi împiedicarea desfăşurării oricărei activităţi electorale sau care ar putea influenţa opinia alegătorilor.

În prezent, jandarmii asigură măsurile de pază la tipografia unde s-au tipărit şi sunt depozitate buletinele de vot ce urmează să fie folosite la alegerile parlamentare din 30 noiembrie a.c.

De asemenea, jandarmii vor asigura paza pe timpul transportului buletinelor de vot de la tipografie la birourile secţiilor de votare, iar după închiderea urnelor, pe timpul transportului acestora de la secţiile de votare la sediul Biroului Electoral Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *