PERCHEZIȚII DOMICILIARE EFECTUATE DE POLIȚIȘTII DE LA ECONOMIC

Consiliul Județean Sălaj a pregătit activitatea de deszăpezire a drumurilor
25 noiembrie 2022
Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa filiala Salaj a organizat un seminar de pregatire profesionala
25 noiembrie 2022

PERCHEZIȚII DOMICILIARE EFECTUATE DE POLIȚIȘTII DE LA ECONOMIC

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sălaj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au efectuat 4 percheziții domiciliare, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor de înșelăciune, delapidare și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018-2019, o femeie, în vârstă de 56 de ani, din Zalău, în calitate de angajată unui societăți comerciale cu sediul în județul Sălaj, ar fi întocmit documente în fals, pe care le-a folosit în vederea obținerii de consecințe juridice, care s-au și produs în dauna societății angajatoare, cauzând un prejudiciu ce urmează să fie stabilit pe parcursul cercetărilor.

Perchezițiile au fost efectuate la sediile a două societăți comerciale, din Zalău și Hereclean și la domiciliile ori reședințele persoanei bănuite de comiterea faptelor și a unui bărbat, de 49 de ani, din Șimleu Silvaniei.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor mai multe înscrisuri.

La activități au participat criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sălaj.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

foto arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.