PERSOANE BĂNUITE DE ÎNȘELĂCIUNE, IDENTIFICATE DE POLIȚIȘTII DE INVESTIGAȚII CRIMINALE

MATERIAL LEMNOS CONFISCAT DE LA UN CLUJEAN
18 august 2022
MATERIAL LEMNOS CONFISCAT POLIȚIȘTII SECȚIEI SÂNMIHAIU ALMAȘULUI
18 august 2022

PERSOANE BĂNUITE DE ÎNȘELĂCIUNE, IDENTIFICATE DE POLIȚIȘTII DE INVESTIGAȚII CRIMINALE

Miercuri, 17 august, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat două persoane bănuite de înșelăciune în dauna unor sălăjeni.

Una dintre fapte s-a comis în anul 2019, când un bărbat din Zalău a fost indus în eroare de persoane necunoscute cu privire la efectuarea unui transport intracomunitar, respectiv acesta a contractat, contra sumei de 2370 de lei, servicii de transport din Belgia către România.

Bărbatul din Zalău a plătit cotravaloarea transportului, care, însă nu a mai fost onorat.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a reieșit că, persoana bănuită de înșelăciune este un tânăr, de 21 de ani, din județul Teleorman.

Cea de-a doua faptă de înșelăciune s-a comis în anul 2020, când un bărbat, din Zalău a postat pe un site faptul că solicită serviciul de transport al unei autorulote din Germania în România.

Persoane necunoscute l-au contactat pentru efectuarea transportului, iar bărbatul a plătit un avans de 1.000 de lei, însă a fost înșelat, întrucât transportul nu a mai fost efectuat.

Polițiștii au descoperit că, persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Pitești.

În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările, în vederea administrării întregului probatoriu și luării măsurilor legale.  – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.