Peste 3800 de sancţiuni contravenţionale aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză

IN SALAJ SUNT 13 PERSOANE CONFIRMATE CU CORONAVIRUS
10 aprilie 2020
În județul Sălaj se află în carantină 261 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 953 persoane
11 aprilie 2020

Peste 3800 de sancţiuni contravenţionale aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză

Pe parcursul a trei luni, poliţiştii rutieri au acţionat, la nivel judeţean, cu toate aparatele radar, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei.

În perioada 1ianuarie-31 martie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat, la nivel judeţean, cu toate aparatele radar, pentru reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive. Viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum este printre principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe acest segment, în perioada de referinţă au fost aplicate 3808 sancţiuni contravenţionale şi au fost reţinute 254 permise de conducere.

De asemenea, din cauza nerespectării regimului legal de viteză, în perioada de referinţă, pe raza judeţului Sălaj au fost înregistrate cinci accidente grave de circulaţie în urma cărora o persoană şi-a pierdut viaţa şi opt au fost rănite grav.

Pentru a preveni implicarea dumneavoastră în astfel de evenimente, poliţiştii rutieri vă recomandă, în continuare,  să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie, şi să efectuaţi orice manevră în condiţii de siguranţă.

Numai respectând regulile de circulaţie, putem avea un trafic rutier în siguranţă! – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *