PESTE 4000 DE VERIFICĂRI ÎN TEREN EFECTUATE DE POLIŢIŞTII DE IMIGRĂRI

Miercuri dimineata nu se lucreaza la parcul de marmura din Zalau
24 august 2022
Programul “Masă Sănătoasă în școli”
24 august 2022

PESTE 4000 DE VERIFICĂRI ÎN TEREN EFECTUATE DE POLIŢIŞTII DE IMIGRĂRI

Activitatea de prevenire şi combatere a şederii ilegale şi a muncii nedeclarate a cetăţenilor străini reprezintă o prioritate a Inspectoratului General pentru Imigrări în vederea creşterii gradului de siguranţă a cetăţeanului, printr-un control permanet asupra respectării legislaţiei în domeniul migraţiei. Peste 4000 de verificări în teren au fost efectuate de structurile cu atribuţii în domeniu.

În perioada 1 martie – 31 iulie a.c., poliţiştii de imigrări au organizat, la nivel naţional, 4042 de verificări în teren, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale şi a muncii nedeclarate a cetăţenilor străini, cu efective proprii şi în colaborare cu structuri cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, precum şi cu specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Recomandăm cetăţenilor străini să respecte legislaţia în domeniu şi îi invităm să ne contacteze pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediile structurilor centrale şi teritoriale sau accesând site-ul public al instituţiei: www.igi.mai.gov.ro.

Comisar de politie Maria Dospinescu și Inspector principal de politie Maria Cristea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.