Politist agresat de un tanar

Guset
Fi si tu alaturi de Gheorghe Guset
17 octombrie 2008
Tractor
A murit in tractor
20 octombrie 2008

Politist agresat de un tanar

Politist agresatLa data de 10.10.2008, ora 18,30, dispeceratul Poliţiei a fost sesizat de către ofiţerul de serviciu de la Poliţia Oraşului Jibou cu privire la faptul că şeful Postului de Poliţie Bălan a fost victima unui ultraj, comis de R. Rădan Alexandru, de 34 ani, din Gâlgău Almaşului, în faţa unui magazin alimentar din localitate.

 

Astfel, agentul de poliţie a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unei stări conflictuale între R. Rădan şi vânzătoarea de la magazin, în timpul căreia poliţistul a fost agresat fizic de către acesta, care i-a rupt puloverul şi a avut intenţia să-l taie cu un briceag pe care îl avea asupra sa. Pentru calmarea acestuia, poliţistul a fost nevoit să folosească pistolul din dotare, pe care l-a armat şi l-a somat pe agresor, fără să execute foc, reuşind să-l determine să renunţe .

Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că tânărul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a comis, anterior infracţiunii de ultraj, şi infracţiunea de tâlhărie asupra vânzătoarei de la magazin, pe care, în jurul orei 17,40, a ameninţat-o cu un briceag şi i-a cerut patru sticle de bere, după care a plecat.

Tânărul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tâlhărie, sâmbătă fiind prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, fiind emis mandat pentru 29 de zile.

 

Purtator de cuvant, Tincuta Dumuta 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *