Poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare

Duminica 28.04.2024 motorina mai ieftina decât benzina
29 aprilie 2024
Proiectul Drumului Expres Jibou – Românași, în linie dreaptă
29 aprilie 2024

Poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare

În perioada 26 – 27 aprilie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în colaborare cu polițiștii Serviciilor Rutiere din cadrul Inspectorateloe de Poliție Județene Cluj și Maramureș au desfășurat acțiuni pe sectoarele de drum D.N. 1 C și D.N. 1 H, respectiv pe drumul județean 108 A, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, pentru depistarea, precum și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.
 Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 198 de sancțiuni contravenţionale, dintre care 114 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză, au fost sancționate 6 depășiri neregulamentare, iar 78 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.
Ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri vor desfășura astfel de acțiuni și în perioada următoare, în vederea prevenirii producerii evenimentelor rutiere și menținerea unui climat de siguranță de șoselele din județul Sălaj. – Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *