Polițiștii rutieri au depistat un nou conducător auto sub influența drogurilor

Secția 8 Poliție Rurală Sărmășag- în acțiune
23 septembrie 2021
Persoane bănuite de furturi identificate de polițiști
24 septembrie 2021

Polițiștii rutieri au depistat un nou conducător auto sub influența drogurilor

Ieri, 23 septembrie, ora 20:00, polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe strada Stadion, din Zalău, un conducător auto, sub influența substanțelor psihoactive.

Astfel, polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic un autoturism, la volanul căruia a fost identificat, un tânăr, de 21 de ani, din Zalău, care avea un comportament suspect.

Având în vedere suspiciunea că acesta s-ar putea afla sub influența substanțelor psihoactive, polițiștii l-au testat, iar aparatul Drugtest a afișat rezultate pozitive la BZP (benzilpiperazină ) și AMP (amfetamină).

Conducătorului au i-au fost prelevate mostre biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism de substanțe psihoactive.

Reamintim conducătorilor auto faptul că în aceste situații, polițiștii întocmesc dosar penal, iar pedeapsa prevăzută de Codul penal este închisoarea de la 1 la 5 ani sau amendă.

Polițiștii vă recomandă să nu vă urcați la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, deoarece sunteți un pericol în trafic, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru ceilalți participanți la trafic. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.