Polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Sărmășag au dat amenzi în valoare de 7140 lei

Șofer din Horoatu Crasnei depistat băut după ce a provocat un eveniment rutier
20 ianuarie 2023
Viteza excesivă, consumul de alcool sau droguri la volan, vizate de polițiștii sălăjeni
20 ianuarie 2023

Polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Sărmășag au dat amenzi în valoare de 7140 lei

Miercuri, 18 ianuarie a.c., în intervalul orar 06.00-16.00, polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Sărmășag, polițiști ai Serviciului Rutier împreună cu specialiști ai Registrului Auto Român au acționat pe raza de competență pentru prevenirea faptelor infracționale și contravenționale, menținerea climatului de ordine și siguranță publică în rândul comunității locale, pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, precum și pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 7.140 de lei.

Astfel, la ora 07.45, pe strada Sălajului din localitatea sălăjeană Sărmăşag, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un localnic de 43 de ani, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Totodată, în cadrul aceleiași acțiuni, la ora 16.00, pe drumul județean 191 C, în localitatea sălăjeană Creaca, a fost depistat în trafic un bărbat de 72 de ani, din comuna Românași, județul Sălaj, în timp ce conducea un autovehicul, având anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană având dreptul de a conduce anulat. – Ioana Lascău purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *