PREGĂTIREA PROFESIONALĂ A POLIȚIȘTILOR, UNA DINTRE PRIORITĂȚILE INSPECTORATULUI DE POLIȚIE JUDEȚEAN SĂLAJ

Pieton acroșat în Poarta Sălajului
23 iunie 2023
Tir rasturnat in sensul giratoriul de la gara Zalau
26 iunie 2023

PREGĂTIREA PROFESIONALĂ A POLIȚIȘTILOR, UNA DINTRE PRIORITĂȚILE INSPECTORATULUI DE POLIȚIE JUDEȚEAN SĂLAJ

În perioada 12-23 iunie a.c., 32 de polițiști sălăjeni încadrați din sursă externă la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj au parcurs primul modul de inițiere în carieră – „Trageri cu armamentul din dotare” în cadrul căruia au fost instruiți în domeniul tragerii cu armamentul din dotare.

Această activitate a fost structurată pe trei paliere: teoretică, în sistem online la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, fiind asigurată de formatori din cadrul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” Slatina, teoretică-aplicată și practică, ambele fiind asigurate de instructorii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj – Biroul Pregătire Profesională.

Obiectivul acestor activități a fost dezvoltarea abilitaților și capacităților polițiștilor în ceea ce privește manipularea, în condiții de siguranță, precum și folosirea în situații specifice a armamentului din dotare, polițiștii participând la mai multe ședințe de tragere.

Pregătirea profesională a polițiștilor reprezintă una dintre prioritățile instituției noastre, astfel încât aceștia să fie capabili în orice moment să intervină prompt, pentru siguranța cetățenilor.

Pregătirea profesională, inițială și continuă, a polițiștilor sălăjeni este parte a măsurilor luate la nivelul instituției pentru asigurarea unui serviciu polițienesc de calitate pentru cetățeni.

Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *