Prevenirea si combaterea violentei in sport

ASP
Fumatul este strict interzis in unitatile sanitare
14 februarie 2008
Spital
INFO SPITAL
18 februarie 2008

Prevenirea si combaterea violentei in sport

Jandarmeria13 februarie a.c., ora 13.00, a avut loc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, o întâlnire de lucru între conducerea unităţii şi reprezentanţi ai poliţiei, poliţiei comunitare, cluburilor sportive, firmelor de pază şi securitate precum şi ai Direcţiei pentru  Sport Sălaj.

            Această întâlnire, a avut ca scop, aducerea la cunostinţa participanţilor, a modificărilor apărute prin adoptarea Legii nr. 4 din 9 ianuarie 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, obligaţiile ce revin organizatorilor de competiţii sportive şi  societãţilor  specializate de protecţie şi pazã, cunoasterea situaţiei referitoare la posibilităţile acestora din urmă, de a face faţă la nivel local cu personal şi mijloace, la viitoarele solicitări ale organizatorilor de competiţii sportive, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă în incinta arenelor sportive.

            Totodată a fost aduse la cunostinţa firmelor de pază şi securitate, demersurile care urmează a fi făcute pentru efectuarea cursurilor de specialitate organizate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj şi obţinerea avizelor necesare.
       

                       Lt. Cristian Bolfă – ofiţer relaţii publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *