Primarul Ionel Ciunt a reprezentat Municipiul Zalău în cadrul a două întâlniri organizate la Cluj

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe preotul Ioan Ardelean
29 mai 2024
PREMIUL I LA CONCURSUL INTERDISCIPLINAR „CULTURĂ ȘI CIVILIZAȚIE ÎN ROMÂNIA”
30 mai 2024

Primarul Ionel Ciunt a reprezentat Municipiul Zalău în cadrul a două întâlniri organizate la Cluj

Primarul Ionel Ciunt a reprezentat miercuri Municipiul Zalău în cadrul a două întâlniri organizate la Cluj, la care au participat primari de la nivel național și internațional – ✔️Conferința EUROCITIES 2024 și ✔️reuniunea Comitetului Direcor al AMR.

🟣EUROCITIES este platforma politică a celor mai mari orașe europene, creată în scopul interconectării administrațiilor publice locale din 145 de orașe din Europa. Conferința EUROCITIES 2024 a oferit posibilitatea primarilor prezenți să împărtășească informații cu privire la dezvoltarea comunităților pe care le reprezintă în ceea ce privește modalitatea orașelor de a deveni mai verzi, mai inovative și mai reziliente. Totodată, întâlnirea a reprezentat o oportunitate pentru participanți de a colabora cu alte orașe europene în diverse proiecte internaționale.

🟣La reuniunea Comitetului Director al AMR au participat și primarii municipiilor din regiunile Nord-Vest, Centru și Vest, care au avut o întâlnire online cu ministrul finanțelor, Marcel Boloș, și cu reprezentanți din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene. În cadrul acestei întâlniri, solicitările din partea Comitetului Director al AMR au avut ca temă deblocarea resursei financiare și reglementări legislative pentru finalizarea proiectelor europene începute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *