Primele Premii și Mențiuni din anul școlar 2022-2023

O femeie a furat bijuterii din aur și argint, în localitatea Solomon
18 noiembrie 2022
A GĂSIT 68 CARTUȘE DIN AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL
21 noiembrie 2022

Primele Premii și Mențiuni din anul școlar 2022-2023

Primele concursuri școlare la Matematică,

Concursul Interjudețean de Matematică „Argument”

 În data de 19 noiembrie 2022, s-a desfășurat, la Colegiul Național „ Gheorghe Șincai” Baia Mare, ediția a XII-a a Concursului Interjudețean  de Matematică „Argument.” Au participat la concurs elevi din județele Cluj, Maramureș, Mureș, Satu Mare și Sălaj.

Sălajul a fost reprezentat la concurs de un echipaj format din 9 elevi, de la Colegiul Național „Silvania”  Zalău (3 elevi pentru nivelul gimnazial și 6 elevi pentru nivelul liceal).

Au obținut Premii următorii elevi: Premiul al II-lea, Lóga Patrik, clasa a X-a, prof. Turdean Katalin; Premiul al III-lea, Breje Nora Alexandra, clasa a X-a ( prof. Lucaciu Simona) și Tuduce Sergiu Florian, clasa a XI-a (prof. Ilonța Andrei). 

Lotul a fost însoțit de profesoara Lucaciu Simona, de la Colegiul Național „Silvania” Zalău.

Concursul Interjudețean de Matematică „Alesandru Papiu Ilarian”

În zilele de 14-15 octombrie 2022, s-a desfășurat, la Colegiul Național „Alesandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș, ediția a XXV-a a Concursului Interjudețean de Matematică „Alesandru Papiu Ilarian.” La concurs au participat elevi din județele Bistrița Năsăud, Cluj, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj și Sibiu.

Din județul Sălaj, a participat la concurs un echipaj alcătuit din 13 elevi: 10 elevi de la Colegiul Național „Silvania” Zalău (4 pentru nivelul gimnazial și 6 pentru nivelul liceal) și 3 elevi (respectiv câte un elev) de la Școala Gimnazială „Silvania” Șimleu Silvaniei, Școala Gimnazială “Porolissum” Zalău, Școala Gimnazială Preoteasa.

Următorii elevi, de la Colegiul Național „Silvania” Zalău, au obținut Mențiuni: Ciurbe Bogdan-Radu, clasa a V-a și Iacob Maria Teodora, clasa a VII-a (prof. Isa Lavinia); Ciurbe Nicolae, clasa a VIII-a (prof. Gornoavă Valeriu); Barna Alexandru Mihai, clasa a IX-a și Breje Nora Alexandra, clasa a X-a (prof. Lucaciu Simona); Tuduce Sergiu Florian, clasa a XI-a (prof. Ilonța Andrei);

De asemenea, au obținut Mențiuni: Pop Tudor Ștefan, clasa a VII-a, Școala Gimnazială „Silvania” Șimleu Silvaniei (prof. Crișan Gabriela); Farcaș Oana Paula, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială „Porolissum” Zalău (prof. Cosma Dorin) și Rad Viorela Valentina, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială Preoteasa (prof. Trif Lorena).

Lotul a fost însoțit de profesoara Mocan Paula, de la Colegiul Național „Silvania” Zalău.

Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.