Prins băut la volan în Bănișor

PRINS CU ALCOOL, UN BĂRBAT A PREDAT POLIȚIȘTILOR UN PERMIS FALS
14 octombrie 2022
POLIȚIȘTII DE LA SÂG AU IDENTIFICAT TREI TINERI BĂNUIȚI CĂ AU FURAT MAI MULTE BALIZE RUTIERE
14 octombrie 2022

Prins băut la volan în Bănișor

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au prins în flagrant delic un conducător auto sub influența alcoolului, în localitatea Bănișor.

În fapt, polițiștii, la ora 14:55, au oprit în trafic, pe Drumul Județean 191E, în localitatea Bănișor, un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Sâg.

Conducătorul auto emena halenă alcoolică, astfel că polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la cea mai apropiată unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că, bărbatul nu este posesor de permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările pentru comiterea a două infracțiuni rutiere, respectiv conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.  – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.