Prins băut la volan în comuna Măeriște

A condus fara permis in comuna Chieșd
8 noiembrie 2021
La 21 de ani să conduci fără permis nu înseamnă că ești șmecher, ci doar că ești prost
8 noiembrie 2021

Prins băut la volan în comuna Măeriște

Sâmbătă, 6 noiembrie, la ora 21:40, polițiștii Postului de Poliție Chieșd au depistat în trafic, pe Drumul Comunal 105, în localitatea Giurtelecu Șimleului, un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 32 de ani, din Zalău.

În fapt, polițiștii au încercat să oprească autoturismul prin folosirea semnalelor luminoase și acustice, însă conducătorul auto a accelerat, încercând să se sustragă controlului.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, care a oprit în curtea unui imobil din localitate.

După ce i-au stabilit identitatea, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul Etilotest, întrucât emana halenă alcoolică, dar acesta a refuzat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducere sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *